Stories -
June 2024

Mooie magazijnruimte voor Exolon Group

March vond opnieuw de perfecte match voor een grote loods in Meulebeke.
March vond opnieuw de perfecte match voor een grote loods in Meulebeke.

De opdracht

Laurens Vermeulen, de ervaren Companion bij March, kreeg een interessante opdracht op zijn bord. Carpentier Hardwood Solutions, een gespecialiseerd bedrijf in houtoplossingen, had zojuist een loods aangekocht in Meulebeke. De loods was echter te groot voor hun eigen bedrijfsbehoeften, en ze zochten naar potentiële kandidaten om het overschot aan ruimte te verhuren, ofwel aan één kandidaat, ofwel aan meerdere.

Het contact

Laurens, met zijn diepgaande marktkennis en jarenlange ervaring in industriële magazijnverhuur, begon onmiddellijk aan de zoektocht naar geschikte huurders. Na enige tijd kwam hij in contact met Exolon Group, een internationaal bedrijf gevestigd in de naburige stad Tielt, gespecialiseerd in de productie van thermoplastische platen voor industriële toepassingen.

Het magazijn in Meulebeke is goed bereikbaar met 6 poorten.
Het magazijn in Meulebeke is goed bereikbaar met 6 poorten.

De deal

Na een grondig site-bezoek was Exolon Group overtuigd van de kwaliteit en geschiktheid van het magazijn. Ze besloten om de gehele ruimte van 3500 m² te huren. De beslissing werd genomen op basis van de strategische ligging van de loods, de uitstekende staat van het gebouw en de flexibiliteit die de eigenaar kon bieden.

De contractopmaak verliep vlot en volledig digitaal, wat zowel tijd als kosten bespaarde voor beide partijen. Laurens' expertise en efficiënte werkwijze zorgden ervoor dat de overeenkomst snel werd afgerond, tot volledige tevredenheid van zowel Carpentier Hardwood Solutions als Exolon Group.

"Voor bedrijven die tijdelijk magazijnruimte op overschot hebben kunnen we zeer interessante oplossingen uitwerken." - Laurens Vermeulen, March Companion

Succes

Deze Story illustreert het belang van een ervaren en deskundig vastgoedmakelaar in het vinden van de perfecte match tussen aanbod en vraag in de industriële magazijnmarkt. March's, en in het bijzonder Laurens', diepgaande marktkennis en zijn vermogen om snel en efficiënt te handelen, hebben geleid tot een win-win situatie voor beide bedrijven.

Met deze succesvolle transactie bewijst March opnieuw de juiste partner te zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar optimale vastgoedoplossingen.

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?